:: Ku Titip SeBuAh RinDu, dEmi rAsa syaHdu, meRunGkai seBuAh kaSih, yAng tuLus bErsiH dAn mEmbaWa eRti sEndu ::

Monday, 8 October 2012

With Him

Di Setiap Gambar ada kisah

Semporna to Kota Kinabalu
8.00 pagi - 7.00 malam
perjalanan selama 10 jam. huuuuuu






Jalan-Jalan
























Sweet memories.

Tuesday, 25 September 2012

happy m0od.. ^_^



very excited because tomorrow is a holiday with him and his family. !!!!!!














Sunday, 1 April 2012

ohhh si b0La b0La

very enjoy layann game b0La.. *_^
lebih2 lagi sang kekasih yang beraksi. =)
  team Mantap Fc abang tgah beraksi

awek-awek mantap Fc

tu dia hero-hero Mantap Fc


aku yang bajet cute. ^_^

anak2 pn nak bgi s0kongn kat uncle.. 


z0om dari jauh. ^_^






Thursday, 15 March 2012

♥ kami Berangan Yang Aneh-Aneh ♥

yeahhhh... spend time wit my love & nephew
ehhhh... ramai mmber pkir kitaorg dah Marriage
opssssss... silap. kmi stil lovely couple.

d0a jak moga2 sejod0h.♥♥♥
amen..amen..amen.

mesti best kn jika pnya baby sndiri.
tadi sempat berangan.
terasa sprti kami dah kawen & pnya baby.
lucuuu kan. but im happy with him & bby aQiL.
sedap jak mata & damainya hati aku tng0k dia like baby.
pndai ambil hati baby.
sesangat suka...!!!!!
aku semat dalam hati.. 
moga2 dia mnjadi pemimpin dlm hidup aku.
mnjadi ayah kepada anak2 aku.
sunguhhh impian aku tersangat lh tinggi,
urmmmm.. tak salah kn berangan yang baik2. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥











♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥












Tuesday, 13 March 2012

terharuuu...

assalamualaikum & hye

terharu aku..
thanksss abang.. gift yang paling special abg bagi.
hingga keakhir hayat akan ku kenang.


Hatiku adalah milikmu
Cintaku hanya padamu
Hanya bersama mu ku temui
Kedamaian hidup ini

kata-kata yang sngat bermakna.. 

dulu kini dan selamanya
Seandainya telah engkau catatkan
Dia miliku tercipta buatku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan antara kami
Agar kemesraan itu abadi

Saturday, 10 March 2012

pwettttt...


0k tak mau banyak songeh.. drect t0 the p0int
aku rinduuu dia
" j0ommm p'dating"
i love my boifren

Wednesday, 7 March 2012

@LinaLurveRed


Assalamualaikum.. & hye 

Mesti korang heran kan dengn title blog aku kali ni.. 
urmmmm @LinaLurveRed pa ke benda ni??? 
huuuuu... finaly ni lah my twitter.. 
before ni memg dah buka akaun twiter 
just tak brapa mengaktifkan diri kelaman sosial twitter ni 
c0z member pun tak ramai lagi k0t yang layan sngat dngan ala benda ni. 
lebih2 lgi aku tak reti sngat dengan medan ni. 
tetiba dapat plak email from department. 
kena suh buka akaun twitter.. 
pas tu kena plak follow minister 
aku pun tak pham sangat dengan pihak atasan dah mereka block 
laman s0sial itu ini kat ofice. 
tak boleh nak 0nline sesuka hati.. 
kena f0kus kat keja je.. 
last2 mereka je suru buka akaun itu buka akaun ini 
tak pham aku.. 
i tak kisah s0 aku pun layan je lah.. 
the department nak kitorg Tweets minister. heeee. 
mybe pas ni aku akan kerap kali menggunakan laman sosial twitter ni.. 

jom kita b'Tweets tweetssss tweeetssss.. 


kalau ada nak follow. silakan insyallah i akan aprove u all..

Friday, 24 February 2012

AKU INGIN KURUS

Assalamualaikum & Hye

huuu... ngeri btul ngan title blog ku kali neh. 
kisahnya aku dah setahun berazam nak kuruskan badan aku yg comel ni, 
tapi nampaknya semakin hari ke hari, 
berat badan ku semakin la bertambahnya...
xdah makna tul segala azam berkaitan kurus neh!! huwaaa!!

personally, 
aku ni quite determine orgnya. 
bila aku nak sesuatu benda, 
i'll go for it. 
aku usaha mcm mana sekalipun, 
aku akan pastikan apa yg aku nak tu - boleh tercapai. 
tapi bila tiba bab nak kurus ni, 
aku sangat² hairan bin ajaib serta pelik, 
kenapalah aku sentiasa tertewas dgan anasir² luar 
yang selalunya akan menggagalkan misi diet aku!!

deep down inside me, 
aku yakin aku leh kurus balik mcm dulu², 
sebabnya aku bukan dari kecil bersaiz comel mcm skrg. 
aku rasa badan aku start naik masa aku strat dapat kerja,
bermula dari saat itulah....
berat badan aku sentiasa bertambah tanpa berpaling ke belakang lagi!!! huhuhuhuh.

 azam tahun baru aku thn 2012 ni, 
salah satunya ialah - INGIN MENCAPAI BERAT BADAN UNGGUL!! wahhhhhh!!!
berjayakah aku??? hukhuk. 
skrg berat aku 50kg. ingat senang ke nak hilangkan berat bdan tu ke 45 kg??? 


what i need to do ehs?
 jangan makan nasi?
 lari setempat smpai kejang kaki? 
ohh tidak sehari tak makan nasi pun aku dah pitam..
lari setempat memg selalu amalkan but stil tak ada perubahan
aku windu nak jadi kecil molek mcm dulu2...
teringin nak pakai tu semua baju² kebaya aku yang terbiar dalam almari
hukhuk.


** dngan c incik Rosli lagi balik² nak pushh aku supya jadi kuyuussssss...
adusssshhhh.. dugaann betul bila c bF tak mau gF dia gummukkk... **

Monday, 6 February 2012

Salam Maulidur Rasul

ketika Nabi Muhammad SAW lahir, 
dinding² istana Qisra retak & menaranya roboh. 
api di kuil² penyembahan Parsi padam. 
Berhala² yg memenuhi pelantaran Kaabah retak & bergoncangan. 
Cahaya dari tubuh Muhammad SAW memancar naik ke langit 
dan menerangi semua tempat yg dilaluinya.

Ya Rasulullah SAW~
Kau pembimbing ke jalan kebenaran, 
Kau penyelamat umat manusia, 
Kau pembawa rahmat, 
utusan Allah, kekasih Allah.. 
~selawat~ 

Saturday, 28 January 2012

My Besday Clebrate

 Assalamualaikum.. & Hye...

hari ni happy sangat..
happy?? kenpa??
huhuuuuuu...
walaupun my besday dah berlalu b'ari-ari but
mylovely bestfrends still nak buat party besday untuk aku.
alalalaaaaaaa...
sangat-sangat terharu..
sungguhhh aku tak tipuuu terharu sangat..
thankss buat sahabat-sahabat aku..
walaupun kawan-kawan yang lain tak dapat join.

jom layan pict besday party aku










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...