:: Ku Titip SeBuAh RinDu, dEmi rAsa syaHdu, meRunGkai seBuAh kaSih, yAng tuLus bErsiH dAn mEmbaWa eRti sEndu ::

Monday, 31 October 2011

Facebook / Muka Buku

FACEBOOK . 
Mcm2 bole cerita pasal benda alah nih . 
Org kata benda alah nih boleh buat merapatkn silaturrahim 
tp makin lama mcm dah lain tujuan buat bnda alah nih . 
Haha chill okay , 
jgn take serious sgt psl entry aku nih . 
Kadang2 bila kita update status utk org tertentu , 
org lain pn akn terasa . 
This is because of facebook nih terlalu public .
 Tujuan Muka Buku pada masa kini.


*****************************************************************
ber'facebook' masa kini :

Merapatkn hubungan ngn kwn2 lama 

Mendekatkn yg jauh 

Meramaikn kwn dari bnyak tempat

Berniaga secara online 

Menunjukkn bakat terpendam (posing itu ini , edit gmbr , bermadah melalui status)

Meluahkan perasaan 

Mengejar glamour / publisiti / kontroversi

Mencari gf or bf / scandal / jodoh

Menjadi stalker semata-mata

Menjimatkn kredit (tambah2 skag neh topap dh bercukai)

Menyamar jd artis 
Show off about gf/bf (bermanja manja wall to wall pdhal fon ada haha)

Mengadu nasib 

Punca pergaduhan

Tempat maki hamun org 

Bole juga dijadikn tempat saling membenci sesama manusia 


*****************************************************************
oleh itu.. incik bF saya pn. telah buat kputusan suru sy Deactivate Account..!!!!
hampee jua lh.. tp ok sy bleh trima.. 
coZ dsbabkan muka buku lah ni kmi selalu gaduu.. 
salah pham.
almaklum lh kan lelaki ni.. 
kita suda sedia maklum dngn sifat2 miang dorg.. 
but smua tu hanya lh mainan kat muka buku.. 
tp kadang pelik nya kaum wanita ni trus ambil sriuss... 
mcm sy jua lh.. susah nk trima dia miang2 kat facebo0k.. 
tp nak buat mcm mna dah mcm tu sifat lelaki sejak azali... 
klu sy yg ber faceb0ok.. mula lh c bF cmburu itu ini lh.. urm..
senang2 Deactivate Account je faceb0ok tu.. ^__^
kadang dunia faceb0ok ni melalaikan kita..
banyk dah pasang2 couple berpisah gara2 mukabuku..
but ada jua yg ketemu cinta...
whateverr lahh....
mulai saat ni mu faceb0ok dah tak aktif...
rindunn nak komen2 kat cna..
hhuuuuuuuu..

Friday, 28 October 2011

alhamdulila...

syukurr alhamdulila..
ofice dah di audit oleh ibu pejabat..

now time rest2 kn otak..
es0kk ari sabtu. is percutian.. 
and es0k my love boifren balik to sabah..
after 2 week kat Kuala Lumpur 
dia p main bola wakil kolej...
es0k flight dia kul 3 pm..
so kul 4 pm mcm tu kena gerak p airport utk jemput insan tersayang
rindddduuu dia sngat2...
pass tu kami akan jalan2 kat Tawau.
shoping with boi.

^__^ ok lah tu je nak kongsi dengan kmurg.

Saturday, 22 October 2011

aLuuuu...

Salam & hye

tak tau nak cakap apa..
justt nak gitau..

SAYA RINDU DIA...

cepat lah 29 ♥ 10 ♥ 2011

saya tak sabarrr nak jumpa awak..

ridnuuu yang teramat.

bola punya pasal..

saya mcm tak kena layan je..

hampe...!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...