:: Ku Titip SeBuAh RinDu, dEmi rAsa syaHdu, meRunGkai seBuAh kaSih, yAng tuLus bErsiH dAn mEmbaWa eRti sEndu ::

Friday, 16 December 2011

Happy anniversary 3rd

Assalamuaikum & hye.

happy anniversary for what???
3rd???
heh... ari ni genap 3 tahun aku begelar sebagai penjawat awam.
macam baru je dapat surat tawaran bekerja from Suruhanjaya Perkhidmatan Awam.
tup2.. rupanya dah blalu 3 year.
tak terasa kn..
first dapat surat tawaran memg risau gila..
apa tak nya..
kena lapor diri kat putrajaya dan di tempatkan di putrjaya
 di JABATAN PERKHIDMATAN AWAM
untuk mohon di tempatkan di sabah peluang agak tipis.
so mau tak mau kena keja jak kat putrjaya.
aku tak happy rindu bapa dan mama 
walhal time tu inchik ROSLI ada bersama ku.
aku ni kira insan bertuah jua lh.
coz dapat keja dngn govemnt di usia yang muda.
ehee... aku berusia 20 thn kena bkerja sama dengan pegawai²
yang berpangkat tinggi dan jauh lebih senior dari aku.
mereka level aku ni sebagai budak mentah yang tak tau nak buat keja.
but aku tk kesah semua tu..
aku tetap bukitkn kepada mereka yang aku ni boleh buat semua tu..
dalam tempoh 3 tahun ni aku dah disahkan dalam jawatan.
tetap dan berpencen.. alhamdulilaa..

rindu dengan suasana first bkerja dan selalu di temani incik bF.
happy sangat time tu..

Happy Anniversary 3rd buat mmber2 batch 16/12/2008 


Bangunan First aku Lapor Diri dan
 Inchik Bf yang selalu memberi dorongan & datang melawat.
sweet moment





Wednesday, 14 December 2011

Hafiz & Adira - Ombak Rindu

waaaa... aku jatuh cinta dengan lirik lagu ni...
sesuka ni lagu..


- CINTA TAK KEJAM... CUMA
MANUSIA YANG TAK PANDAI MENGHARGAI CINTA -

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



Sweet Teramat

ohhh duniaaaa....
i like look this pict..
nak mcm ni jak ma inchik ROSLI.
walau dugaaan besar mcm mna pn...
hope dia akn jaga & pertahankn hubungan kami..
banyak dah dugaaan dilalui..
amat d'akui semakim lama hubngn ni makin mencabar..
dengan perngai dia yg semakin menjadi..
layan pmpuan itu.. layan pmpuan ini..
aku tau dia tak serius dengan mana² pmpuan..
just nak enjoy² je
( tettt.. kadang pmpuan zaman skrg ni cpt sngt prcya.. pelik kn.. seari dua knl.. truss pcyaa)
dah nama nya lelaki...
lebih² lagi nak yg msi single or belum berkahwin
mesti lah nakal²..
rasa nya bukan bF aku je kot mcm tu kan..
bF korg pn. heeee, betul ker??
but i tabeekkk sngt lh klu bF korg tak pndngn pmpuan lain..
i think 100% setia???
zaman skrg adakh lagi lelaki yg setia 100%???
huh.. jngn kn lelaki kdng pmpuan zaman skrg pn tak setia..
but no me..!
bab² curang² ni aku tk suka..
coz kita yang pmpuan ni akan rugi..bukan lelaki.!
tukr lelaki tu.. tukr lelaki ni..
aduiiii... kena sayang diri sendiri je..
pkir ke arah yg postif..

hope sangat sperti pict ni..
nakkk bersama hingga ke hujung nyawa..
moga² jodoh kami dipermudahkan..
aminnn... 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...