:: Ku Titip SeBuAh RinDu, dEmi rAsa syaHdu, meRunGkai seBuAh kaSih, yAng tuLus bErsiH dAn mEmbaWa eRti sEndu ::

Monday, 8 October 2012

With Him

Di Setiap Gambar ada kisah

Semporna to Kota Kinabalu
8.00 pagi - 7.00 malam
perjalanan selama 10 jam. huuuuuu






Jalan-Jalan
























Sweet memories.

Tuesday, 25 September 2012

happy m0od.. ^_^



very excited because tomorrow is a holiday with him and his family. !!!!!!














Sunday, 1 April 2012

ohhh si b0La b0La

very enjoy layann game b0La.. *_^
lebih2 lagi sang kekasih yang beraksi. =)
  team Mantap Fc abang tgah beraksi

awek-awek mantap Fc

tu dia hero-hero Mantap Fc


aku yang bajet cute. ^_^

anak2 pn nak bgi s0kongn kat uncle.. 


z0om dari jauh. ^_^






Thursday, 15 March 2012

♥ kami Berangan Yang Aneh-Aneh ♥

yeahhhh... spend time wit my love & nephew
ehhhh... ramai mmber pkir kitaorg dah Marriage
opssssss... silap. kmi stil lovely couple.

d0a jak moga2 sejod0h.♥♥♥
amen..amen..amen.

mesti best kn jika pnya baby sndiri.
tadi sempat berangan.
terasa sprti kami dah kawen & pnya baby.
lucuuu kan. but im happy with him & bby aQiL.
sedap jak mata & damainya hati aku tng0k dia like baby.
pndai ambil hati baby.
sesangat suka...!!!!!
aku semat dalam hati.. 
moga2 dia mnjadi pemimpin dlm hidup aku.
mnjadi ayah kepada anak2 aku.
sunguhhh impian aku tersangat lh tinggi,
urmmmm.. tak salah kn berangan yang baik2. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥











♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥












Tuesday, 13 March 2012

terharuuu...

assalamualaikum & hye

terharu aku..
thanksss abang.. gift yang paling special abg bagi.
hingga keakhir hayat akan ku kenang.


Hatiku adalah milikmu
Cintaku hanya padamu
Hanya bersama mu ku temui
Kedamaian hidup ini

kata-kata yang sngat bermakna.. 

dulu kini dan selamanya
Seandainya telah engkau catatkan
Dia miliku tercipta buatku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan antara kami
Agar kemesraan itu abadi

Saturday, 10 March 2012

pwettttt...


0k tak mau banyak songeh.. drect t0 the p0int
aku rinduuu dia
" j0ommm p'dating"
i love my boifren
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...