:: Ku Titip SeBuAh RinDu, dEmi rAsa syaHdu, meRunGkai seBuAh kaSih, yAng tuLus bErsiH dAn mEmbaWa eRti sEndu ::

Monday, 29 November 2010

KiNaBaLu

Tinggi-tinggi Gunung Kinabalu
Tinggi lagi sayang sama kamu
Biru-biru hujung Kinabalu
Tengok dari jauh hati saya rindu


Kinabalu dekat di Kundasang
Banyak sayur boleh pilih-pilih
Apa guna pergi luar negeri
Naik Kinabalu hati saya rindu


tetiba plak aku tulis lirik lagu sayang kinabalu..apa tak nya.malam ni aku kena g kota kinabalu.. outstion  yang tk pndai abis².
malam ni aku btolak dah dng mylovely kazen c makma (dia g kk dh.. meneruskan pngajian nya kat politknik.. aku tk ada kwn dh kat bilik tido mlm2)  mheeeee. nsib ada kwn dlm bas tk lh bowink sngt.. anywere pjlanan mlm ni memg sngt lma selama 9 jam..tpksa tido kat dlm bus..sedih kn..:( pas tu smpai je trus g ibu pjbt mnghadiri taklimat... fuhhhh memg paya yang amat.. teringin jua naik flight takut tak bleh claim plak kan rugi jadi nya... pa² pun kawan² doakn ye prjalan kmi selamat tiba ke kota kinabalu yang tercinta.. cewaaaaahhh...

Wednesday, 24 November 2010

Apa aku mahu : Kurus!

fuhhh... aku terdengar perkataan keramat tu,
"Put on weight eh?". Seseorang bertanya pada aku. 
"A'ah.. naik sikit.." senyum, rileks je aku jawab.
tk abis² aku dngr org cakap wuii ko dah gumuk skrg.. smnjak dah di alam prkerjaan..
knun nya snang ati suda aku..

aku tak suka!!!!!!!!! balik² kena tgur benda yang sama..
now apa yang aku maw?????!!!!!


K u r u s  
K u r u s dan
K u r u s!!!!!!!!

Bukan kurus sahaja tapi kurus yang SIHAT ok..
but aku pun rasa badan dah smkin naik.. dulu berat maintain je 44 now terbeliak mata aku 49..up 5 kg..
hope aku berjaya bukitkn dng smua org..
aku akn jadi sLim....
pasti dan confirm sLim....


S L i m 
S L i m dan
S L i m !!!!!!!!


Tuesday, 16 November 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA..

SaLam Aidil Adha buat umat isLam. kesempatan ini saya nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha. semoga hari ini lebih baik dari semalam. esok lebih hebat dari hari ini. SeLamat HaRi Raya aDha pada 17 November 2010 iaitu bersamaan 10 Zulhijjah 1431 H.



"dan bagi tiap2 umat, kami syariatkan ibadat menyembelih korban (atau lain-lain nya) supaya mereka menyebut nama ALLAH sebagai tanda syukur akan pengurniaan-NYA kepada mereka (iaitu) binatang-binatang ternekan yang disembelih itu, kerana tuhan kamu semua ialah Tuhan yang Maha Esa, maka hendaklah kamu tunduk taat kepada-NYA dan sampaikan berita gembira (wahai Muhammad) kepada orang-orang 
yang tunduk taat"
AL-Hajj :34

Saturday, 6 November 2010

koTa kiNabaLu..

Malam ni aku kena trun kota kinabalu..Outstion knun.. menaiki bus manis express. Malas yg tramat sngt.. but nak buat mcm mna..aku Keja makan gaji..so Kena ikut arahan PERINTAH jak lh.. daLam kemalasan tu ada jua syok nya.coz ABANG KSAYANGAN KU join sekali ksi teman aku hehheee. so smbil BrKursus dpt jua lh bdating..lalalala... confirm malam ni sejuk gila dlm bas.. dh lh pjlnan memakan msa hmpir 9 jam.. skit pngung aku duduk lma2.. hope mlm ni pjlnan kmi SELAMAT TIBA K"DESTINASI...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...