:: Ku Titip SeBuAh RinDu, dEmi rAsa syaHdu, meRunGkai seBuAh kaSih, yAng tuLus bErsiH dAn mEmbaWa eRti sEndu ::

Thursday, 15 March 2012

♥ kami Berangan Yang Aneh-Aneh ♥

yeahhhh... spend time wit my love & nephew
ehhhh... ramai mmber pkir kitaorg dah Marriage
opssssss... silap. kmi stil lovely couple.

d0a jak moga2 sejod0h.♥♥♥
amen..amen..amen.

mesti best kn jika pnya baby sndiri.
tadi sempat berangan.
terasa sprti kami dah kawen & pnya baby.
lucuuu kan. but im happy with him & bby aQiL.
sedap jak mata & damainya hati aku tng0k dia like baby.
pndai ambil hati baby.
sesangat suka...!!!!!
aku semat dalam hati.. 
moga2 dia mnjadi pemimpin dlm hidup aku.
mnjadi ayah kepada anak2 aku.
sunguhhh impian aku tersangat lh tinggi,
urmmmm.. tak salah kn berangan yang baik2. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥











♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥












Tuesday, 13 March 2012

terharuuu...

assalamualaikum & hye

terharu aku..
thanksss abang.. gift yang paling special abg bagi.
hingga keakhir hayat akan ku kenang.


Hatiku adalah milikmu
Cintaku hanya padamu
Hanya bersama mu ku temui
Kedamaian hidup ini

kata-kata yang sngat bermakna.. 

dulu kini dan selamanya
Seandainya telah engkau catatkan
Dia miliku tercipta buatku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan antara kami
Agar kemesraan itu abadi

Saturday, 10 March 2012

pwettttt...


0k tak mau banyak songeh.. drect t0 the p0int
aku rinduuu dia
" j0ommm p'dating"
i love my boifren

Wednesday, 7 March 2012

@LinaLurveRed


Assalamualaikum.. & hye 

Mesti korang heran kan dengn title blog aku kali ni.. 
urmmmm @LinaLurveRed pa ke benda ni??? 
huuuuu... finaly ni lah my twitter.. 
before ni memg dah buka akaun twiter 
just tak brapa mengaktifkan diri kelaman sosial twitter ni 
c0z member pun tak ramai lagi k0t yang layan sngat dngan ala benda ni. 
lebih2 lgi aku tak reti sngat dengan medan ni. 
tetiba dapat plak email from department. 
kena suh buka akaun twitter.. 
pas tu kena plak follow minister 
aku pun tak pham sangat dengan pihak atasan dah mereka block 
laman s0sial itu ini kat ofice. 
tak boleh nak 0nline sesuka hati.. 
kena f0kus kat keja je.. 
last2 mereka je suru buka akaun itu buka akaun ini 
tak pham aku.. 
i tak kisah s0 aku pun layan je lah.. 
the department nak kitorg Tweets minister. heeee. 
mybe pas ni aku akan kerap kali menggunakan laman sosial twitter ni.. 

jom kita b'Tweets tweetssss tweeetssss.. 


kalau ada nak follow. silakan insyallah i akan aprove u all..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...